Bliv Spejder


Her kan du læse lidt om hvordan du kan blive spejder, og hvordan det er at være spejder.

KFUM spejder spejdernes lejr 2012

Bævere (0. – 1. klasse)

De yngste spejdere kalder vi bævere. For bæverne er spejderarbej-det leg med mening. Bæverne lærer at færdes i og passe på natu-ren. Og bæverne oplever en masse af de aktiviteter, som også de større spejdere arbejder med, blot tilpasset deres egen

aldersgruppe.

Ulve (2. – 3. klasse)

Ulveungerne oplever en masse spændende eventyr. De bliver indvi-et i junglens spændende liv, og når de optages i ulveflokken ved fuldmånemødet, får de også et ulvenavn. Ulvene leger og opholder sig oftest udendørs.

Juniorspejdere (4-5. klasse) og Spejdere (6-8. klasse)

I spejdertroppen er patruljen grundlaget for alle aktiviteter. De 6-7 jævnaldrende spejdere i patruljen holder møde hver uge og er selv med til at bestemme mange af aktiviteterne. Andre gange arbejder hele troppen med alle patruljer sammen om de samme aktiviteter, f.eks. weekends og sommerlejre. Spejderliv er friluftsliv – og natur-ligvis indebærer turene overnatning i telt og madlavning over bål!

Seniorspejdere (9. klasse)

Seniorspejderne har deres egen patrulje i Spejdertroppen Seniorspejderne deltager i weekends og ture med troppen, men ta-ger også på ture for sig selv.

Roverne ( fra 17 år )

Gruppens voksne medlemmer kan være med i roverklanen. I klanen arrangeres ture og arrangementer for gruppens voksne medlem-mer. Ofte hjælper rovere ved gruppearrangementer og lign.