Bliv leder?


 

Hvis du gerne vil være leder så prøv at snakke med en af lederne for at høre hvor meget arbejde der er i det, og om der er behov for ledere.KFUM Spejder LederdagSom leder hos os bliver du del af et stort fællesskab hvor vi vægter at have det sjovt både for børn men også for lederne, du skal kunne tage ansvar og del i spejderarbejdet, og så har vi et stor trop af dejlige spejdere i alle aldre som med garanti vil give dig en masse super gode oplevelser.Arbejdet er frivilligt og ulønnet, og du skal kunne deltage i spejdermøderne en gang om ugen.

Udover at være engageret er der nogle få betingelser, du skal leve op til for at kunne blive spejderleder hos KFUM-Spejderne:

En del af KFUM-Spejdernes formål er at præsentere børn og unge for det kristne budskab. Derfor skal voksne, der gerne vil være spejderledere, enten være medlemmer af den danske folkekirke eller et andet kristent trossamfund.

 

Alle ledere skal tjekkes hos Det Centrale Kriminalregister, for at sikre at de ikke har være dømt for pædofili eller lignende.

Hvis du vil vide mere så spørg en af lederne.